Antena 3 CNN Actualitate Fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu, la un pas de a dovedi în instanţă apartenenţa la familia poetului

Fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu, la un pas de a dovedi în instanţă apartenenţa la familia poetului

Fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu, la un pas de a dovedi în instanţă apartenenţa la familia poetului
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    08 Oct 2012   •   10:16

Fata poetului Adrian Paunescu, Ana Maria Păunescu, este citată la IML împreună cu Andreea Bîrlea, cea care susţine că este fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu, pentru testul ADN. 

Este un pas important pentru procesul în care Andreea Bîrlea a cerut să se constate că ea este fiica lui Adrian Păunescu, un demers necontestat de familia poetului. Era însă nevoie de un proces, pentru că artistul nu mai este în viaţă. Mai trebuie lămurită şi problema averii de 3,7 milioane de euro. Dacă testul ADN va demonstra că este fiica lui Adrian Păunescu, Andreea Bârlea va avea dreptul să pretindă o parte din averea lăsată în urmă de poet.

Urmaşii poetului ar avea de împărţit 7 terenuri, 6 case, bijuterii de 22.000 de euro şi economii în valoare de 50.000 de euro. Înainte de a muri, Adrian Păunescu ar fi recunoscut, într-un cerc restrâns, că Andreea Bîrlea este fiica lui, chiar dacă nu a făcut-o printr-un anunţ oficial.





×
Subiecte în articol: Adrian Paunescu test ADN
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close