Antena 3 CNN Actualitate Fiica senatorului PDL Mihai Stănişoară s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Drobeta-Turnu Severin

Fiica senatorului PDL Mihai Stănişoară s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Drobeta-Turnu Severin

Fiica senatorului PDL Mihai Stănişoară s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Drobeta-Turnu Severin
Sursa foto: Foto: dolj.stirilezilei.info
20 Ian 2012   •   07:23

Fiica senatorului PDL Mihai Stănişoară s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din Drobeta-Turnu Severin din cauza neatenţiei. Tânăra de numai 19 ani a avariat alte 3 autoturisme parcate regulamentar, însă din fericire s-a ales doar cu o sperietură. Fata a fost scoasă din maşină de martorii care au auzit zgomotul produs de accident.

Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii, pe strada Independenţei din Drobeta Turnu Severin. Fiica senatorului PDL Stănişoară nu a vrut să fie filmată la audieri în secţia de poliţie, dar ne-a declarat că a evitat un autoturism care venea sprea ea.

Poliţia iniţial nu a vrut să facă public accidentul şi abia după aproape o noapte de aşteptat în faţa IPJ Mehedinţi, purtătorul de cuvânt a vobit despre accident, deşi a refuzat să dezvăluie identitatea autorului.

Tânăra va trebui să suporte reparaţiile a două autoturisme, iar pe una dintre ele să o plătească integral pentru ca este vorba de daună totală.

 





×
Subiecte în articol: accident rutier intersectie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close