Antena 3 CNN Actualitate Fiica unui fost rugbist român a murit la vârsta de doar 24 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Fiica unui fost rugbist român a murit la vârsta de doar 24 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Fiica unui fost rugbist român a murit la vârsta de doar 24 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânăra
Sursa foto: foto- Facebook
06 Iun 2018   •   19:59

Andra Mădularu, fiica unui fost rugbist din Constanța, a murit la numai 24 de ani. Tânăra a suferit niște complicații din cauza unui cheag pe creier. Andra era fiica fostului jucător de la Constructorul Constanța, Cici Mădularu. 

”Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Ovidius” anunţă trecerea în nefiinţă a studentei Andra Mădularu (24 de ani), anul IV la drept, membru activ ELSA” a anunțat instituția de învățământ, potrivit Libertatea. 

Și colegii trec prin momente grele de când au aflat trista veste. 

”În anii de liceu, într-o clasă formată aproape numai din fete (aparent) timide, tu erai întotdeauna cea a cărei voce se auzea prima. O să ne amintim mereu de tine cum ne spuneai „hai, mânuțele în aer toată lumea!” și aduceai buna dispoziție în spatele clasei, unde mereu se întâmplau activitățile cele mai faine. O să ne amintim cum jucam mima și te bucurai când ghiceai și cum aveai întotdeauna lecția învățată la istorie. Nu o sa uit nici când îmi dădeai să copiez în pauze temele la mate, fizică și franceză. Acum ne-ai întristat sufletele… RIP, Andra.”, a scris colega ei din liceu, Alexandra Nicoleta.

×
Subiecte în articol: Andra tanara roman fiica
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close