Antena 3 CNN Actualitate Fiii primarului din Deta au fost trimişi în judecată. Ei sunt acuzaţi de ultraj, loviri şi violenţe

Fiii primarului din Deta au fost trimişi în judecată. Ei sunt acuzaţi de ultraj, loviri şi violenţe

Fiii primarului din Deta au fost trimişi în judecată. Ei sunt acuzaţi de ultraj, loviri şi violenţe
de N.B.    |    18 Aug 2011   •   18:44

Fiii primarului din Deta şi alţi trei complici ai lor au fost trimişi în judecată. Ei sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru loviri şi alte violenţe.

Cei doi au atacat cu săbiile cinci persoane dintr-un bar cu care aveau un conflict mai vechi. Răniţii au avut nevoie de opt zile de spitalizare.

Anchetatorii au aflat că Bogdan Roman, fiul mai mare al primarului, a atacat victimele cu o sabie, iar ceilalţi agresori le-au imobilizat şi le-au lovit cu pumnii.

Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma unui conflict izbucnit, la sfârşitul lunii iulie, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul cel mare al primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Imediat după atac, Bogdan Roman a dispărut. El a fost dat în urmărire generală şi a fost prins la Timişoara după şase zile în care a fost căutat de autorităţi.

 

×
Subiecte în articol: Deta pdl primar judecata
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close