Antena 3 CNN Actualitate Fiii primarului din Deta, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare

Fiii primarului din Deta, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare

Fiii primarului din Deta, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu suspendare
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Apr 2013   •   16:17

Fiii primarului din Deta, implicaţi în urmă cu aproape doi ani într-o încăierare în care trei tineri au fost înjunghiaţi, au fost condamnaţi la câte 3 ani de închisoare cu suspendare.

În plus, Bogdan Roman trebuie să plătească două mii de euro despăgubiri uneia dintre victime.

În noaptea de 23 spre 24 iulie, într-un bar din centrul Detei, a izbucnit un scandal între gruparea lui Bogdan Roman şi cea a lui Ştefan Alexandru.

În urma anchetei, procurorii au stabilit că fiul cel mare al primarului din Deta este cel care a lovit cu cuţitul, acesta fiind de altfel trimis în judecată şi pentru port de cuţit pe lângă ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.

Ceilalţi membrii ai grupului – Călin Roman, Radu Ghergel, Daniel Bârzan şi Pavel Strâmtu – au fost trimişi în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri şi loviri sau alte violenţe.

Ulterior, a fost conexat şi dosarul în care Ştefan Alexandru a fost pus sub acuzare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţilor şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Toţi au fost eliberaţi din arest în 14 noiembrie 2011.

Citeşte articolul integral pe pressalert.ro.

×
Subiecte în articol: Deta
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close