Antena 3 CNN Actualitate Filmul asasinatului la comandă care a zdruncinat România. Cum s-a întâmplat totul

Filmul asasinatului la comandă care a zdruncinat România. Cum s-a întâmplat totul

Antena 3 a prezentat filmul asasinatului care a zdruncinat România. O femeie a plătit unui asasin 40.000 de lei ca să îi ucidă soțul iar complice i-a fost chiar verișoara bărbatului. Cele două aveau o relație intimă.

Filmul asasinatului la comandă care a zdruncinat România. Cum s-a întâmplat totul
de Georgiana Botez    |    15 Apr 2022   •   07:38

Bărbatul a fost dat dispărut în decembrie anul trecut. Patru luni mai târziu cei trei au cedat în fața anchetatorilor și au recunoscut crima.  

Planul diabolic a fost pus la cale de soția bărbatului împreună cu verișoara acestuia. Cele două, care ar fi început o relație, au vrut să scape de el fără să lase urme. Au dat 40000 de lei unui interlop ca să îl ucidă pe bărbat. 

Ca să fie sigură că duce la îndeplinire misiunea, verișoara victimei l-a însoțit pe asasin.  

Totul a ieșit la iveală după ce Procurorii de pe lângă tribunalul Bihor au ajuns din nou în localitatea Șimian și au discutat cu rudele. Verișoara acestuia recunoscut totul, inclusiv locul în care au îngropat cadavrul. După mai multe ore de audieri toți cei trei și-au recunoscut vinovăția. 

Faptele îngrozitoare au avut de loc în seara de 18 decembrie. 

”Au ademenit persoană vătămată într-o zonă lăturalnică unde, în baza acestei înțelegeri prealabile, i-au aplicat multiple lovituri”, spune Cristian Butaci, purt. cuv. Parchetul Bihor. 

Victima a fost găsită abia acum, după patru luni de căutări. 10 de scafandri au fost chemați de anchetatori pentru a scotoci malurile Crișului Repede după ce soția bărbatului a încercat să îi inducă în eroare. Femeia a spus că ar fi aruncat cadavrul în apă dar a spus că nu l-ar fi ucis ci bărbatul ar fi murit după ce a dat cu capul de pământ. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

” Am convingerea că cel puțin una dintre ele îl cunoștea pe acest om care a participat la comiterea faptei, altfel nu ajungeau la el”, este de părere Dan Antonescu, specialist criminalist. 

Cercetările, pornite inițial pentru dispariție, și-au schimbat cursul după ce la audieri anchetatorii au observat inconsecvențe în declarațiile soției victimei. În ultima dintre acestea femeia ar fi spus că și-a ucis accidental bărbatul pentru că ar fi vrut să se apere. 

”După uciderea persoanei vătămate inculpații au transportat cadavrul persoanei vătămate pe un câmp în zona exterioară localității Valea lui Mihai unde au și îngropat-o”, mai povestește Cristian Butaci, purt. cuv. Parchetul Bihor. 

Mama bărbatului ucis este devastată de durere. 

Cele două femei care au plănuit crima și asasinul plătit au fost arestați pentru 30 de zile. 

×
Subiecte în articol: asasinat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close