Antena 3 CNN Actualitate Filmul dublei crime din Bran. Cum au fost uciși cei doi soți și motivul care a dus la tragedie

Filmul dublei crime din Bran. Cum au fost uciși cei doi soți și motivul care a dus la tragedie

Criminalul celor doi soți uciși cu sânge rece chiar în casa lor din Bran a fost reținut pentru 24 de ore.

Filmul dublei crime din Bran. Cum au fost uciși cei doi soți și motivul care a dus la tragedie
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2023   •   13:44

”În urma unor cercetări complexe începute de dimineață, imediat după sesizare și terminate în jurul orei 21.30, respectiv acte medicale, constatări medico-legale preliminare, declarațiile inculpatului de recunoaștere parțială a faptelor și declarațiile a 4 martori (membrii de familie cu inculpatul și cu victimele), din cercetările efectuate la fața locului, percheziția domiciliară la locuința inculpatului și alte investigații ale organelor de cercetare penală, procurorul de caz a reținut următoarea stare de fapt: 

În noaptea de 15/16.01.2023, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul şi vecinul său P.N.A., inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuțit şi un topor și a pătruns prin efracție (spargerea geamului uneia dintre ușile de acces) în imobilul de domiciliu al soților P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. 

În dormitorul soților P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceștia decedând ca urmare a loviturilor. 

Față de inculpatul P.I.D. a fost pusă în mișcare acțiunea penală pentru infracțiunile de violare de domiciliu şi omor calificat, prevăzute de art.224 alin.1,2 Cod Penal și art.189 alin.1 lit.f Cod Penal”, se arată în comunicatul procurorului de caz.  

Motivul crimei

Criminalul este chiar despre vărul bărbatului de 38 de ani și vecin deopotrivă, cu care se certa pentru o bucată de pământ. Într-un exces de furie, bărbatul a dat buzna în casa celor doi soți și i-a ucis cu sânge rece pe amândoi.

Luni seară, anchetatorii au pătruns în gospodăria bărbatului. Individul s-a ascuns în pod, având la el un cuțit. Din cauza intrării înguste, nu a putut fi încercuit și imobilizat, astfel încât polițiștii au fost nevoiți să negocieze. 

Tinerii uciși erau căsătoriți de câteva luni. Bărbatul, de 38 de ani, lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, iar Alexandra, soția sa, era asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Luni dimineață nu a apărut la locul de muncă, iar colegii au alertat familia, care locuiește în vecinătate.

Tatăl și o cumnată a bărbatului s-au dus la el acasă și au găsit ușa de la intrarea în vila cuplului spartă. Iar când au urcat la etaj i-au găsit pe cei doi soți fără suflare.

×
Subiecte în articol: Bran crima
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close