Antena 3 CNN Actualitate Filmul tragediei în care o tânără poliţistă s-a împuşcat în baia gării din Strehaia

Filmul tragediei în care o tânără poliţistă s-a împuşcat în baia gării din Strehaia

Tânăra poliţistă, în vârstă de 25 de ani a mers de dimineață la serviciu, însă în urma unei discuții telefonice cu soțul său a recurs la acest gest extrem. Polițista care și-a luat viața primise ultimul aviz psihologic în 2020.

Filmul tragediei în care o tânără poliţistă s-a împuşcat în baia gării din Strehaia
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    Cătălin Ene    |    19 Ian 2022   •   15:51

Polițista din Mehedinţi şi-a început tura din Gara Strehaia la ora 08.00, așa cum făcea în fiecare dimineață. Nimic nu prevestea că nici două ore mai târziu, avea să fie găsită inconștientă în baia locului de muncă.

Se pare că tânăra de 25 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, din cauza neînțelegerilor din familie. Cert este că înainte de a recurge la gestul extrem, polițista a purtat o discuție telefonică cu soțul ei.

"Avea încă activitate cardiacă, însă pe traseu a intrat în stop cardiorespirator. Noi am venit în sprijin, am resuscitat-o 45 de minute, însă avea leziuni incompatibile cu viaţa", a declarat dr. Aurora Gramescu din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

În luna septembrie a anului trecut, tânăra se căsătorise cu un coleg polițist. O tragedie trasă parcă la indigo a avut loc în urmă cu mai puțin de o lună, la Brașov.

Acolo, o polițistă de numai 28 de ani s-a împușcat cu arma din dotare, tot în urma unui scandal cu soțul. Ea a lăsat în urmă un bilet de adio, în care explica de ce a recurs la gestul extrem.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020. La fața locului, s-a deplasat o echipă de cercetare, pentru a stabili toate împrejurările producerii evenimentului", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: Strehaia politista
Parteneri
Klaus Iohannis, cerinţă de ultim moment legată de guvernul Ciolacu
x close