Filmarea pentru care a fost dată Diana Șoșoacă afară din AUR

de Gabriel Dano    |    10 Feb 2021   •   19:10
Filmarea pentru care a fost dată Diana Șoșoacă afară din AUR

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă care a spus că unul dintre motive a fost participarea Dianei Șoșoacă la petrecerea cu lăutari.

Totul s-a petrecut, la finalul săptămânii trecute, într-un restaurant din Iași. Diana Şoşoacă şi-a început live-ul pe Facebook la orele 21.00, când petrecăreţii s-au ridicat de la mese şi s-au pus pe cântat şi chefuit pe ringul de dans. Ei cântă melodia "Treceţi batalioane, române, Carpaţii" şi se distrează de minune, ignorând orice regulă legată de pandemie.

Nimeni nu poartă mască de protecţie şi nimeni nu respectă distanţarea socială. La un moment dat, Diana Şoşoacă transmite câteva mesaje miilor de admiratori care o urmăresc pe Facebook. "E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită"

În tot acest timp pe ringul de dans se strâng în jur de 15 persoane care se iau în braţe, dansează şi cântă împreună. Diana Şoşoacă a luat microfonul lăutarului şi a cerut o melodie pentru Raed Arafat: "Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români", spune Diana Şoşoacă, moment în care lăutarul începe să cânte melodia "Noi suntem români"

 

 

Posted by Diana Iovanovici-Șoșoacă on Friday, February 5, 2021

 

"La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!", termină Diana Şoşoacă live-ul de pe Facebook

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close