Antena 3 CNN Actualitate Filmul care șochează țara. Martor-cheie, dezvăluiri despre bărbatul încătușat care a murit: „El era pe altă lume, polițiștii au acționat în mod grotesc”

Filmul care șochează țara. Martor-cheie, dezvăluiri despre bărbatul încătușat care a murit: „El era pe altă lume, polițiștii au acționat în mod grotesc”

Un tânăr violent, care amenința că se arunca în fața maşinilor şi care a distrus mai multe bunuri la o terasă din centrul oraşului, a murit în timp ce se afla în custodia Poliţiei. Un martor-cheie a făcut dezvăluiri în acest caz.

Filmul care șochează țara. Martor-cheie, dezvăluiri despre bărbatul încătușat care a murit: „El era pe altă lume, polițiștii au acționat în mod grotesc”
29 Iun 2020   •   22:09

„Nu a fost efectiv niciun scandal. El nu a fost violent, nu a fost nimic. Omul era pe altă lume, era deja foarte dezechilibrat. El nu știa, era foarte agitat, era o situație de filme. Nu mai era pe lumea asta, iar modul grotesc prin care au acționat polițiștii a dus la decesul lui. Asta e ideea”, acuză bărbatul.

„Din ce am văzut eu și din ce percep eu ca om, el era foarte agitat voia să intre în restaurant. L-au scos ospătarii afară, a mai avut o tentativă de a intra în restaurant după care a stat pe strada aia pe jos și striga „mă omoară poliția”, repeta încontinuu „mă omoară pe poliția”, până să vină poliția. Numai asta striga. Din impresia mea, eu cred că el a mai fost maltratat de polițiști în trecut. Dacă el când era drogat singurul film pe care îl avea „mă omoară poliția” a plecat de undeva teama asta a lui. Și când visezi sau ai un coșmar e ceva care te deranjează și ți-a rămas în subconștient”.

El asta striga „mă omoară poliția, mă omoară poliția”

„Modul cum au vorbit cu oamenii care au încercat să se bage... și eu i-am spus „vezi că numai respiră”. Omul nu mai mișcă, tu ții cătușele și la mâini și la picioare dacă omul nu mai respiră? S-a zbătut 10-15 minute și după aia nu am mai avut nicio reacție. Un om a spus „luați piciorul de pe el că o să pățiți exact ca ăla din America”. Mută-te doamne în America...

Când a venit Poliția el era deja pe trecerea de pietoni de pe strada Sfânta Vineri, stătea pe drum pe acolo în fața mașinilor, nu putea lumea să treacă, era în alt film și când i-a văzut a dat să fugă iar spre terasa restaurantului și s-a împiedicat de ornamente, ei au venit și i-au pus cătușele, l-au imobilizat.

La început a fost un lucru normal să-l imobilizeze

I-au pus cătușele, dar el se zbătea. Era drogat în ultimul hal, cine știe ce substanțe putea să consume. Ei au stat 20 de minute jos cu el, până a murit omul.

Omul ăla mai avea zile ...dacă și lumea spunea „Doamne, nu înțelegi că moare omul? Lasă-l în pace”. Când a venit ambulanța a încercat să îl resusciteze cred că vreo 20 de minute. Ei au încercat-o de văzul lumii, că era foarte lume acolo dar se vedea pe aparat că pulsul nu creștea, nu scădea. Era ușa deschisă de la ambulanță și am putut vedea.

Eu ieșisem să mănânc seara și s-a întâmplat chestia asta. E foarte ciudat să vezi omul lângă tine că moare. Am rămas traumatizat, a fost chiar prea mult”, a declarat martorul.

Un martor cheie relatează filmul incidentului şocant

×
Subiecte în articol: mort terasa Politie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close