Antena 3 CNN Actualitate Filmul dublei crime din curtea bisericii din Mihăeşti. Femeia şi fiul ei, omorâţi în câteva minute

Filmul dublei crime din curtea bisericii din Mihăeşti. Femeia şi fiul ei, omorâţi în câteva minute

Filmul dublei crime din curtea bisericii din Mihăeşti, judeţul Argeş, a început duminică dimineaţă, atunci când criminalul a urmărit-o pe fosta sa iubită şi pe fiul acesteia pe drum spre biserică.

Filmul dublei crime din curtea bisericii din Mihăeşti. Femeia şi fiul ei, omorâţi în câteva minute
Sursa foto: YouTube / Acces Direct
de Alin Tarnovschi    |    17 Mai 2021   •   16:29

Totul a început duminică dimineaţă, atunci când femeia a plecat, împreună cu fiul ei în vârstă de 15 ani, de la casa noului ei iubit, fără să ştie că sunt urmăriţi de fostul ei iubit, un bărbat în vârstă de 42 de ani.

Femeia şi fiul ei mergeau către biserica din Mihăeşti, la cimitir, acolo unde sunt îngropaţi părinţii ei.

Criminalul i-a urmărit o perioadă, apoi a intrat în vorbă cu femeia şi până în faţa bisericii, cei doi s-au certat.

Bărbatul era înarmat cu un cuţit, iar în faţa bisericii, l-a înjunghiat pe băiatul de 15 ani o singură dată, în zona gâtului. În acel moment, femeia a fugit în curtea bisericii, iar criminalul a urmărit-o.

La un moment dat, criminalul a prins-o, însă femeia a început să se lupte cu el, dar şi să strige după ajutor. Din nefericire, nimeni nu i-a auzit strigătele pentru că afara ploua torenţial.

Astfel, bărbatul a înjunghiat-o şi pe ea, tot în zona gâtului, iar apoi, când a observat o persoană în apropiere, s-a tăiat singur, cu acelaşi cuţit, fiind imobilizat de oamenii chemaţi în ajutor.

×
Subiecte în articol: Mihăeşti Argeş
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close