Antena 3 CNN Actualitate Filmul tragediei în care au murit două fete la Cobadin | Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Filmul tragediei în care au murit două fete la Cobadin | Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Cumplitul accident de la Cobadin, din judeţul Constanţa, a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia în care a avut loc impactul.

Filmul tragediei în care au murit două fete la Cobadin | Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3 | Cameră de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    Cătălina Buzoianu    |    05 Aug 2022   •   09:21

Două fete în vârstă de 13 şi 16 ani au murit pe loc, noaptea trecută, după ce un minor de 16 ani a condus o maşină cu viteză şi a intrat în plin într-un alt autoturism.

Impactul deosebit de violent a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia din Cobadin în care a avut loc tragedia.

Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un autoturism marca BMW.

Din impact, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

Două fete de 13 şi 16 ani au murit pe loc într-un accident teribil la Cobadin, în Constanţa

"Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa într-o informare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident Cobadin Constanța
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close