Antena 3 CNN Actualitate Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian

Avem filmul uciderii lui Emi Pian. Toate detaliile se afla în referatul de arestare preventiva prin care au fost încarcerați frații acestuia. Procurorii au reușit să reconstituie pas cu pas evenimentele, după ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stâlpii din zona în care s-a produs omorul, dar și tentativa de omor a criminalului.

Filmul uciderii lui Emi Pian, pas cu pas. Ce spune referatul de arestare a fraților Pian
de Mirabela Vasile    |    15 Aug 2020   •   16:30

"La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane. În jurul orei în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și Emi Pian, însoțit de fiul acestuia Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte.

În timpul jocului, între Gheorghe Richard Emanuel şi Mototolea Florin au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – Remus Mincă – datora bani atât victimei , cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe.", spun surse pentru Gândul.

"Au ajuns după scurt timp au parcat în mijlocul străzii autoturismele de mai sus, una în spatele celeilalte. Au coborât din mașini, situația degenerând, culminând cu agresarea cu un cuțit de către a numitului și cu decesul acestuia din urmă la spital"

Richard Emanuel ar fi încercat să fugă, însă în scurt timp a fost încolțit de fraţii lui Pian - Imagini surprinse de camerele de supraveghere

”S-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat în dreptul porții imobilului , căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către Duduianu Vasile care a coborât din primul autoturism de culoare închisă și care i-a aplicat peste cap și corp lovituri cu un obiect contondent, posibil topor, precum și cu picioarele.

Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât Duduianu Laurenţiu înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, acesta apropiindu-se în fugă de Richard Emanuel și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp, cu arma la care am făcut referire anterior, dar și cu picioarele", se arată în referatul de arestare.

Între timp, Emi Pian a decedat la spital si tot acolo a ajuns si autorul crimei acestuia, Richard Emanuel. Fraţii liderului clanului Duduianu au fost arestati pentru 30 de zile pentru tentativa de omor.

×
Subiecte în articol: Emi Pian referat arestare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close