Antena 3 CNN Actualitate Finanţatorul FC Hunedoara, Silvian Toma, arestat pentru 29 de zile în dosarul fraudei de 20 de milioane de euro

Finanţatorul FC Hunedoara, Silvian Toma, arestat pentru 29 de zile în dosarul fraudei de 20 de milioane de euro

Finanţatorul FC Hunedoara, Silvian Toma, arestat pentru 29 de zile în dosarul fraudei de 20 de milioane de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Mar 2012   •   19:19

Finanţatorul FC Hunedoara, Silvian Toma, a fost arestat pentru 29 de zile în dosarul fraudei de 20 de milioane de euro. Curtea de Apel Craiova a decis arestarea acestuia şi a altor 3 persoane cercetate în acest dosar care vizează, în total, 34 de persoane.

În 24 februarie, anchetatorii au făcut 30 de percheziţii domiciliare - 13 în localitatea Strehaia, nouă în judeţul Hunedoara, patru în municipiul Cluj, trei în municipiul Timişoara şi una în judetul Argeş - la membrii unui grup infracţional suspectaţi de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unui comunicat al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

În urma celor 30 de percheziţii au fost ridicate înscrisuri ale societăţilor de tip "fantomă", peste 200.000 de lei, cinci maşini de lux, trei seifuri şi două arme de foc.

De asemenea, 21 de persoane, între care şi finanţatorul FC Hunedoara, Silvian Toma şi afaceristul Cătălin Spătaru au fost reţinute atunci pentru 24 de ore. 


×
Subiecte în articol: frauda
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close