Finul Monicăi Iacob Ridzi, anchetat pentru că a înjurat o patrulă de poliţie (VIDEO)

07 Apr 2010   •   12:36
Finul Monicăi Iacob Ridzi, anchetat pentru că a înjurat o patrulă de poliţie (VIDEO) iacob ridzi

Emil Bercea, finul Monicăi Iacob Ridzi, este cercetat penal pentru sfidarea organelor judiciare, după ce a înjurat, săptămâna trecută, mai mulţi poliţişti care îl opriseră în trafic, anunţă România Liberă. Pe numele lui Bercea, un important om de afaceri din Petroşani, apropiat al primarului Iacob Ridzi, au fost deschise de-a lungul timpului, 16 dosare, dintre care 13 sunt penale.

Ultimul doasar i-a fost deschis după ce, la sfârşitul săptămânii trecute a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie. Suspectat că a consumat băuturi alcoolice, lui Emil Bercea i s-a cerut să sufle în etilotest. Bărbatul a mimat numai acest lucru şi, potrivit poliţiştilor, a avut un comportamaent agresiv, inclusiv în momentul în care a fost dus la spital pentru recolatarea probelor biologice.

Pentru injuriile adresate poliţiştilor, dar şi conducerea unui automobil sub influenţa alcoolului, finul fostului ministru al Tineretului şi Sportului riscă acum o pedeapsă cuprinsă între 1 şi 5 ani de închisoare.Antena3.ro

x close