Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, despre carantinarea localităţilor din jurul Capitalei: ''Ferească Dumnezeu de prostul harnic!''

Gabriela Firea, despre carantinarea localităţilor din jurul Capitalei: ''Ferească Dumnezeu de prostul harnic!''

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, critică în termeni duri modul cum a fost decisă carantinarea localităţilor din jurul Capitalei.

Gabriela Firea, despre carantinarea localităţilor din jurul Capitalei: ''Ferească Dumnezeu de prostul harnic!''
de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   17:15

Într-o postare pe facebook, Firea îi reaminteşte premierului Ludovic Orban că toţi locuitorii din zona metropolitană trebuie să ajungă în fiecare zi în Capitală la servicu, la medic sau să îşi rezolve diferite probleme administrative.

''Ferească Dumnezeu de prostul harnic - spune o vorba din popor. Se aplica azi perfect. Proasta guvernare si gestiune mai are inca un exemplu, mare cat Casa Poporului! Orban a carantinat judetul Ilfov, care se afla in jurul Bucurestiului, circular, ca un manșon. Zona limitrofa!  Practic, localitatile ilfovene sunt lipite de cartierele Capitalei. Nedelimitat!

Bucurestenii care si-au construit sau cumparat case in Ilfov sunt azi la fel de numerosi ca localnicii din vatra comunelor si fostelor comune devenite orase.

Oamenii trebuie sa ajunga zilnic la munca, la doctor, la diferite institutii ale statului. Prefectura Ilfov, Consiliul judetean Ilfov, Spitalul judetean Ilfov sunt toate in Bucuresti!!

Orban, stii asta? Ar trebui sa stii! Si tu ai casa in Dobroiesti, jud Ilfov.

Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala? Nu poti opri oamenii sa circule, sa-si rezolve probleme administrative, sa munceasca. Adica sa traiasca!

Haosul de la guvernare intrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernamant!

Toate deciziile sunt pompieristice si impotriva oamenilor!'', a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea carantină localitati Ilfov
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close