Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea îi cere socoteală lui Clotilde Armand: "Vom merge în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă"

Gabriela Firea îi cere socoteală lui Clotilde Armand: "Vom merge în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă"

Anularea proiectului prin care patru spitale din Capitală nu ar mai fi primit finanţare de la Primărie nu a putut fi pus în dezbatere astăzi în Consiliul Local al Sectorului 1. Asta pentru că cei din PNL, USR PLUS şi PMP au boicotat şedinţa de la Primăria Sectorului 1. Au fost prezenţi doar 9 consilieri social democraţi, cei care au şi cerut anularea proiectului. Astfel, cvorumul nu a fost întrunit.

Gabriela Firea îi cere socoteală lui Clotilde Armand: "Vom merge în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă"
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2021   •   15:50

La Primăria condusă de Clotilde Armand a fost prezentă şi Grabriela Firea. Fostul edil al Capitalei spune că PSD va cere anularea proiectului în instanţă, dacă va fi cazul.

''Consilierii social-democraţi vor depune la secretariatul Primăriei Generale a Capitalei şi a Consiliului General un proiect de hotărâre prin care dorim să fie preluate aceste patru spitale în administrarea Primăriei Capitalei, prin ASSMB, deoarece acestea nu se pot susţine finaciar singure. Nu pot fi lăsate de izbelişte, iar primarul general a scris pe Facebook o declaraţie ambiguă în care arată, de asemenea, o lipsă crasă de responsabilitate faţă de cetăţeni şi lipsa empatiei. Asta este cel mai îngrozitor, de fapt acesta este lucrul cel mai dureros, faptul că arată că nu le pasă de oameni.

Colegii, consilieri locali de la Sectorul 1 au semnat cu toţii plângere prealabilă care merge acum la prefectul municipiului Bucureşti, domnul Berbeceanu. Aşteptăm din partea domniei sale o reacţie la aceste documente şi vom merge în continuare cu toate acţiunile, inclusiv în justiţie dacă nu vom putea opri această decizie aberantă a doamnei primar de la Sectorul 1 şi a consilierir locali de la PNL, USR PLUS şi PMP'', a spus Gabriela Firea.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Clotilde Armand spitale
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close