Antena 3 Actualitate Firea: „Mi-am depus demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București ca formă de protest”

Firea: „Mi-am depus demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București ca formă de protest”

19 Noi 2018   •   11:21
Firea: „Mi-am depus demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București ca formă de protest”

Gabriela Firea a anunțat că și-a depus demisia din calitate de președinte interimar la PSD București ca formă de protest.

„Este regretabil faptul că deja știm ce se va întâmpla în sedinta deși nu a început. Nu este democratic, ca înainte de a se dezbate o anumită situație să se dezbată informal în birouri, în incinte, nu e statuar.

Cum ma voi apăra? Mi-am depus demia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o forma de protest pentru că domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde de domnia sa (...) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi nu tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte să depind permanent de domnia sa. (...) Ne naştem singuri, murim singuri, nu ne ţine nimeni de mână”, a declarat Firea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close