Antena 3 CNN Actualitate Firma care a greşit culorile tricolorului la Focşani nu va fi plătită, anunţă purtătorul de cuvânt al Primăriei

Firma care a greşit culorile tricolorului la Focşani nu va fi plătită, anunţă purtătorul de cuvânt al Primăriei

Firma care a greşit culorile tricolorului la Focşani nu va fi plătită, anunţă purtătorul de cuvânt al Primăriei
de M.T.    |    02 Dec 2013   •   12:28

Dan Cazaciuc, purtătoru de cuvânt al Primăriei Focşani, a declarat că firma care a realizat cocardele tricolore pentru Ziua Naţională, dar a greşit culorile drapelului, nu va fi plătită.

De asemenea, oficialul a precizat că regretă incidentul şi s-a apărat spunând că nu a considerat că mai trebuie verificate cocardele, deoarece toată lumea cunoaşte tricolorul.

„Este o greşeală regretabilă a firmei de publicitate care a realizat autocolantele. Comanda s-a dat foarte târziu, materialele au ajuns vineri după-amiază şi nu am mai verificat. Ni s-a părut incredibil că cineva ar putea greşi tricolorul, ca atare am considerat că nu este necesar să verificăm”, a explicat Cazaciuc, la Antena 3.

„Eroarea am văzut-o după ce am început sa le împărţim, după 10-15 minute după ce le-am împărţit. Ne-am oprit, dar deja... Întotdeauna verificăm materialele. Nu este prima dată când lucrăm cu o firmă de publicitate, nu este prima oară când facem cocarde. Au părut atât de simple încât am neglijat, este vina noastră, îmi pare rău”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Întrebat dacă Primăria va plăti firma care a realizat materialele, Dan Cazaciuc a răspuns: „Bineînţeles că nu. Produsele nefiind conforme cu cerinţele nu vor achitate. Nici nu se pune problema”.

×
Subiecte în articol: 1 Decembrie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close