Antena 3 CNN Actualitate Firma care a sponsorizat campania electorală a lui Traian Băsescu face afaceri bănoase cu statul

Firma care a sponsorizat campania electorală a lui Traian Băsescu face afaceri bănoase cu statul

Firma care a sponsorizat campania electorală a lui Traian Băsescu face afaceri bănoase cu statul
Sursa foto: Foto: papetarie.bestweb.info
03 Apr 2012   •   09:18
Una dintre firmele care au sponsorizat campania electorală a lui Taian Băsescu are în prezent contracte bănoase cu statul român. În 2009, SC Austral Trade SRL l-a susţinut cu materiale promoţionale pe Traian Băsescu în campania electorală, scrie Ring.

Acum, firma face afaceri cu Ministerul Dezvoltării, BNR, Serviciul de Informaţii Externe, dar şi Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi. Se pare că angajaţii acestor instituţii sunt pur şi simplu înnebuniţi după pixurile de la acest SRL care în trecut a fost generos cu actualul preşedinte.

CNADNR a cumpărat recent produse de papetărie şi birotică de la firma SC Austral Trade SRL în valoare de aproximativ 65.000 de lei. Hârtia, plicurile, dosarele, scotch-ul, pixurile, creioanele şi alte articole de birou au ajuns la Direcţia Regională de Poduri Cluj.

În urmă cu un an, CNADNR a mai făcut afaceri cu firma care a sponsorizat campania lui Traian Băsescu. Atunci, firma a semnat un contract de peste 64.000 de lei cu instituţia publică.




 

×
Subiecte în articol: campanie electorala CNADNR contract
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close