Antena 3 CNN Actualitate Firma de gaze din Sighetu Marmaţiei, URMĂRITĂ PENAL

Firma de gaze din Sighetu Marmaţiei, URMĂRITĂ PENAL

Firma de gaze din Sighetu Marmaţiei, URMĂRITĂ PENAL
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2012   •   13:02

Parchetul General a început urmărirea penală împotriva Berg Sistem Gaz S.A.,firma care administrează reţeaua de gaze din Sighetu Marmaţiei.  Autorităţile vor dispune sechestrul asupra bunurilor firmei. Anunţul a fost făcut de procurorul general Codruţa Kovesi.

Kovesi a precizat că au fost audiaţi majoritatea martorilor la exploziile de la Sighetu Marmaţiei, urmând ca, în funcţie de starea de sănătate a victimelor, să fie audiate şi acestea. Până la acest moment, nici una dintre victimele exploziilor nu a fost audiată de procurori.

Ancheta în acest caz a fost preluată de Secţia de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul instanţei supreme, informează Mediafax. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 0.56, într-o discotecă din Sighet, aflată la subsolul unei clădiri, a avut loc o explozie în care au fost rănite şapte fete. După 14 ore, în momentul în care se făceau cercetări privind explozia, o a doua deflagraţie s-a produs, fiind răniţi poliţişti, pompieri şi un notar, care avea biroul deasupra discotecii.

În urma celor două explozii, 21 de persoane au fost rănite, dintre care 17 au fost spitalizate. 11 victime ale deflagraţiilor din Sighetu Marmaţiei sunt în continuare internate la Spitalul de Arşi din Capitală. La terapie intensivă a mai rămas doar una dintre victime, care va fi operată în scurt timp.




×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close