Antena 3 CNN Actualitate Firma de salubrizare a lui Prigoană cere chirie pe pubelele vechi din Ploieşti

Firma de salubrizare a lui Prigoană cere chirie pe pubelele vechi din Ploieşti

Firma de salubrizare a lui Prigoană cere chirie pe pubelele vechi din Ploieşti
Sursa foto: prigoana
20 Apr 2010   •   12:17

Firma lui Silviu Prigoană strânge mai nou gunoiul şi din Ploieşti, după ce, de la 1 aprilie, a primit, fără licitaţie, contractul de salubritate al oraşului. După nici două săptămâni, ploieştenii sunt nemulţumiţi pentru că serviciile ROSAL-ului sunt mai scumpe şi nu oferă nimic în plus faţă de firma anterioară. Asociaţiile de proprietari spun că operatorul de salubritate nu respectă contractul încheiat cu municipalitatea.

Afacerea a ieşit la iveală după ce firma lui Prigoană a început să ceară bani pentru închirierea pubelelor, deşi fostul operator le punea la dispoziţia ploieştenilor gratuit.

Administratorii nemulţumiţi spun că nu vor plăti nicio chirie pentru că nu au de ce. Pubelele au rămas aceleaşi, pentru care firma cere acum chirie.

Problemele însă nu se opresc aici. Noul contract adus de firma lui Prigoană prevede un termen de plată a facturilor de doar 15 zile, după care ploieştenii trebuie să plătească penalităţi.

De când ROSAL a obţinut contractul, comenzile de colectare sunt mai generoase faţă de perioada similară a anului trecut iar sumele decontate de Primărie sunt şi ele mai mari. Mai mult, firma lui Silviu Prigoană nu plăteşte nicio chirie pentru spaţiul pe care îl ocupă Regia Autonomă de Transport.

Antena 3

×
Subiecte în articol: chirie Ploiești contract licitatie
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close