Antena 3 CNN Actualitate Firma lui Clotilde Armand cere 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Consilier juridic al CNAIR: „Prost nu e cine cere, ci cel care dă”

Firma lui Clotilde Armand cere 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Consilier juridic al CNAIR: „Prost nu e cine cere, ci cel care dă”

Firma lui Clotilde Armand cere 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Consilier juridic al CNAIR: „Prost nu e cine cere, ci cel care dă”
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Mar 2017   •   10:27

Firma condusă de Clotilde Armand cere încă un milion de euro pentru că supravegheză construirea autostrăzii Transilvania, deşi contractul de construire este reziliat de mult timp.

Jurnaliştii de la Evenimentul Zilei scriu că firma Egis a depus încă două facturi în valoare de 4,3 milioane de lei la Compania de Drumuri. Una dintre ele, de 2,2 milioane a fost deja acceptată la plată şi este pentru supervizarea lucrărilor la atuostrada Braşov-Cluj-Borş.

Deşi nimeni nu mai lucrează pe acest tronson de drum, la mijlocul anului trecut Ministerul Transporturilor a prelungit contractul cu Egis de supervizare a lucrărilor până în 2020. În prezent, potrivit surselor din CNAIR, se verifică toate facturile încasate de compania condusă de Clotilde Armand de la rezilierea contractului cu Bechtel până acum

„Prost e cine cere sau prost e cine dă? Atâta timp cât are un contract prelungit, semnat, valabil, recunoscut, iată factura de 2.2 milioane de lei a fost acceptată la plată, înseamnă că ea este considerată legală. Nu este vina celor care jefuiesc compania, ci este vina companiei că este incapabilă să se apere. asta este principala problemă pe care o reclam și eu și o recunoașteți și o reclamați și dumneavoastră presa de nenumărate ori”, a declarat Alin Goga, consilier juridic la CNAIR, în emisiunea Previziuni.

 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand CNAIR firma previziuni
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close