Antena 3 CNN Actualitate Fiu de deputat, la şcoală infectat cu COVID. Elevul se testase, dar a mers ieri la cursuri. Toată clasa este acum în carantină

Fiu de deputat, la şcoală infectat cu COVID. Elevul se testase, dar a mers ieri la cursuri. Toată clasa este acum în carantină

O clasă întreagă de la o şcoală din Gorj a intrat în carantină, după ce unul dintre elevi, fiu de parlamentar, a fost depistat pozitiv cu COVID şi a mers luni la ore, la acel moment neştiind rezultatul analizelor.

Fiu de deputat, la şcoală infectat cu COVID. Elevul se testase, dar a mers ieri la cursuri. Toată clasa este acum în carantină
de Milena Niță    |    15 Sep 2020   •   11:37

La doar o zi după ce a început şcoala, o clasă de la o şcoală gimnazială din Târgu Jiu este în carantină, după ce un elev cu coronavirus a venit luni la cursuri. El se testate pentru COVID-19 şi aştepta răspunsul analizei, însă nu a stat acasă.

Băiatul, în vârstă de 13 ani, este fiul deputatului Alin Văcaru, de la Pro România.

Elevul de 13 ani, asimptomatic

Fiu de deputat, la școală infectat cu COVID-19

Luni, când a fost la ore, băiatul a luat contact cu ceilalţi colegi şi cu diriginta. Acum, 22 de copii şi profesoara lor sunt în carantină.

Băiatul fusese testat, dar nu a aşteptat rezultatul acasă

Băiatul politicianul are 13 ani şi elev în clasa a VIII-a. El fusese testat şi aştepta rezultatul analizelor, însă a mers ieri la şcoală.

Elevul de clasa a VIII-a, fiul politicianul Alin Văcaru, a fost asimpatomatic, dar el juca baschet şi a fost testat pentru Sars CoV-2, pentru că urma să plece în cantonament.

×
Subiecte în articol: coronavirus şcoală
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close