Antena 3 CNN Actualitate Unicul fiu al lui Gabi Luncă nu a participat la înmormântare. Astăzi s-a aflat și motivul

Unicul fiu al lui Gabi Luncă nu a participat la înmormântare. Astăzi s-a aflat și motivul

Emanuel Onoriu, unicul fiu al regretatei Gabi Luncă, nu a participat la slujba de înmormântare a artistei. Acesta a fost, de altfel, marele absent de la evenimentul extrem de trist care a avut loc ieri, în Cimitirul Dămăroaia.

Unicul fiu al lui Gabi Luncă nu a participat la înmormântare. Astăzi s-a aflat și motivul
de Gabriel Dano    |    07 Apr 2021   •   17:27

Iar motivul pentru care a absentat de la ultima zi pe pământ a mamei sale este unul cutremurător, potrivit unor surse din anturajul lui, citate de Cancan. Rebeca, Estera, Sara și fratele vitreg, Costel, și-au luat rămas bun pentru totdeauna de la mama lor.

Emanuel Onoriu nu a putut însă să fie alături de familie, pentru că ar fi fost diagnosticat, la rândul său cu COVID-19, boala care i-a adus sfârșitul îndrăgitei cântărețe. Sunat de jurnaliști să explice de ce lipsește de la înmormântare, Emanuel Onoriu a refuzat să ofere amănunte, însă potrivit acelorași surse, acesta este o persoană destul de sensibilă şi ar fi fost prea afectat de pierderea mamei sale.

Gabi Luncă, însoţită de lăutari pe ultimul drum

Gabi Luncă a fost înmormânată, marţi, în cimitirul bucureştean Dămăroaia, în cadrul unei ceremonii speciale.

Ceremonia a inclus mai multe opriri pe traseul către cavoul din cimitirul bucureştean.

O primă oprire a avut loc la sediul TVR, unde a fost depus un portret al artistei. O altă oprire în faţa casei sale.

Pe tot acest traseu, cortegiul funerar a fost însoţit de lăutari care au intepretat cântece din aria care a consacrat-o pe marea dispărută.

Din cauza precauţiilor sanitare legate de COVID, nu s-a putut ţine un priveghi în sensul clasic însă luni seară, la Romexpo, circa 150 de persoane s-au recules în aproprierea sicriului sigilat în care a fost depus trupul interpretei.

Potrivit familiei, ultima dorinţă a lui Gabi Luncă a fost respectată: copiii i-au cumpărat regretatei artiste un cavou (foto galerie) exact cum își dorea ea.

 

 

×
Subiecte în articol: Gabi Luncă
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close