Antena 3 CNN Actualitate Fiul adjunctului Poliţiei Olt a murit într-un accident cumplit, la 19 ani. Marius Rădoi era campion naţional la tenis (Video)

Fiul adjunctului Poliţiei Olt a murit într-un accident cumplit, la 19 ani. Marius Rădoi era campion naţional la tenis (Video)

Fiul adjunctului Poliţiei Olt Cristian Rădoi, Marius Rădoi, şi-a pierdut viaţa noaptea trecută într-un cumplit accident de circulaţie care a avut loc la limita judeţului Olt cu judeţul Argeş.

Fiul adjunctului Poliţiei Olt a murit într-un accident cumplit, la 19 ani. Marius Rădoi era campion naţional la tenis (Video)
Sursa foto: Captura video
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   09:25

Tânărul în vârstă de 19 ani, tenismen, se afla singur în maşină în momentul tragediei care a avut loc pe drumul naţional DN 65, în localitatea Negreni, potrivit reporter24.info.

Marius Rădoi ar fi mers cu viteză pe carosabilul umed

Din primele informaţii, Marius Rădoi nu ar fi adaptat viteza autoturismului la carosabilul umed, a pierdut controlul maşinii, a derapat într-o curbă şi s-a lovit de un cap de pod de pe marginea drumului.

Totul s-a întâmplat miercuri seara, atunci când echipajele de prim-ajutor au ajuns la locul accidentului, i-au acordat tânărului primul ajutor, însă eforturile medicilor au fost în final zadarnice.

A fost resuscitat de mult ori şi era inconştient

Fiul adjunctului IPJ Olt a avut multiple leziuni, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi resuscitat de mai mult ori pe drum. Era, însă, în stare de inconştienţă. Ajuns la spital, tânărul student a fost dus în sala de operaţie, însă nu s-a mai putut face nimic pentru el. Acolo a murit.

Marius Rădoi, băiatul şefului adjunctului Poliţiei Olt, avea 19 ani, era student şi campion naţional la tenis.

×
Subiecte în articol: Marius Rădoi Negreni accident
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close