Antena 3 CNN Actualitate Fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, prins în Germania și adus în ţară

Fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, prins în Germania și adus în ţară

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Florian Balint, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost adus în ţară, vineri noapte, din Germania. 

Fiul lui Sile Cămătaru, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, prins în Germania și adus în ţară
Sursa foto: Facebook/Balint Albert
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2021   •   08:06

Tânărul de 32 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare din septembrie 2020, era căutat pentru infracţiuni rutiere.

"Astăzi, 12.02.2021, a fost extrădat din Germania, un bărbat de 32 de ani, din Bucuresti, pe numele căruia Judecătoria Slatina a emis mandat de arestare preventivă în 24.09.2020, fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier", a transmis Poliţia Capitalei.

Mandatul de arestare, din 24.09.2020

Sursa citată a precizat că inculpatul a fost preluat de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.

"Se află în urmărire internațională, pe lista Most Wanted a Poliției Române, fiind depistat în ianuarie 2021, în urma colaborării dintre autoritățile judiciare române și germane", a transmis Poliţia Capitalei.

Nu se cunosc, însă, detalii despre circumstanțele în care fiul lui Sile Cămătaru a fost prins în Germania.

Fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv după ce a fost prins conducând drogat

Pe 28 decembrie 2019, magistraţii Judecătoriei Slatina au dispus restarea preventivă a fiului lui Sile Cămătaru, Albert-Florian Balint, reţinut de poliţişti, din cauza unor infracţiuni rutiere, respectiv conducerea unui autoturism fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, în condiţiile în care a avut rezultat pozitiv la testarea cu DrugTest.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani atunci, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul în cauză a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Olt, după un control de rutină în trafic, pe DN65, la Găneasa, când poliţiştii au constatat că el avea permisul de conducere auto suspendat.

×
Subiecte în articol: Germania Sile Camataru
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close