Antena 3 CNN Actualitate Fiul cel mic al primarului din Deta a fost reţinut. Alte două persoane implicate în atac s-au predat

Fiul cel mic al primarului din Deta a fost reţinut. Alte două persoane implicate în atac s-au predat

Fiul cel mic al primarului din Deta a fost reţinut. Alte două persoane implicate în atac s-au predat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Iul 2011   •   19:52

Fiul cel mic al primarului din localitatea Deta, Călin Roman, implicat în conflictul din noaptea de sâmbătă, a fost găsit de poliţişti chiar în locuinţa sa din oraş, conform Mediafax. Alte două persoane implicate în incident s-au predat şi sunt audiate de autorităţi. Fiul cel mare al primarului, Bogdan Roman, autorul atacului în urma căruia trei tineri au fost grav răniţi, este căutat în continuare de poliţişti.

Roman Călin a fost găsit chiar într-una din casele familiei. Purtătorul de cuvânt al IJP Timiş, Mădălina Mezdrea a declarat că suspectul va fi reţinut pentru 24 de ore şi cel mai probabil procurorii vor propune arestarea sa preventivă pentru 29 de zile.

Fiul cel mare, autorul atacului în urma căruia trei tineri au fost grav răniţi, încă nu a fost găsit: "Bogdan Roman încă nu a fost încă găsit, continuă cercetările şi filtrele poliţiei pe drumurile publice şi în localitate”, conform purtătorului de cuvânt al IJP Timiş.



Cei trei tineri înjunghiaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, au fost transportaţi la spital. Doi dintre răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, iar al treilea la spitalul din Deta.

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port fără drept a unei arme albe în locuri publice.

Bogdan Daniel Roman a fost cercetat de poliţişti în mai multe dosare penale pentru vătămare corporală, distrugere şi loviri şi alte violenţe, însă de fiecare datã victimele şi-au retras plângerea.
 

×
Subiecte în articol: Deta primar autor atac
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close