Antena 3 CNN Actualitate Fiul celui mai bogat om din Satu Mare, atac cu cuţitul în club

Fiul celui mai bogat om din Satu Mare, atac cu cuţitul în club

Fiul celui mai bogat om din Satu Mare, atac cu cuţitul în club
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Iun 2012   •   00:03

Beizadeaua Beniamin Ţântaş, cunoscut şi drept şmecherul cu Bentley după ce a lovit grav un poliţist pe motocicletă, s-a dat iarăşi în spectacol. De data aceasta într-un club din Satu Mare. Băut şi sub influenţa drogurilor, după cum spun martorii, Ţânţaş ar fi încercat să-i atace cu un cuţit pe câţiva tineri din oraş.

Fiul de miliardar a adăugat pe lista personală încă un scandal. Oamenii spun că habar nu au ce l-a provocat pe Beniamin. Nu e prima dată când au probleme cu el sau cu fratele lui, dar niciodată nu s-a ajuns atât de departe.

Până să vină poliţiştii, Beniamin s-a făcut nevăzut. Deşi există o plângere pe numele lui şi a fost chemat să dea explicaţii la poliţie, nu a răspuns încă în niciun fel acuzaţiilor. De altfel, nu a putut fi contacta nici de reporteri pentru un punct de vedere.

Beniamin Ţântaş are 35 de ani şi este fiul celui mai bogat om din Satu Mare, Vasile Ţântaş. Un cunoscut al poliţiştilor, Beniamin este cercetat în două dosare, după ce doi prieteni de-ai lui au fost prinşi cu maşini de lux furate din Italia, şi au declarat că le primiseră de la el. Tot el este autorul moral al accidentului în care un poliţist pe motocicletă aproape şi-a pierdut viaţa pe drumul dintre Castelu şi Medgidia.

Atunci Beniamin nu a oprit la semnalele poliţistului care a fost ulterior izbit de o altă maşină.



×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close