Antena 3 Actualitate Fiul din altă relaţie a lui Naghi şi văduva patronului Aldis s-ar putea întâlni la parastasul de 40 de zile

Fiul din altă relaţie a lui Naghi şi văduva patronului Aldis s-ar putea întâlni la parastasul de 40 de zile

de Antena3.ro    |    08 Sep 2011   •   18:22
Fiul din altă relaţie a lui Naghi şi văduva patronului Aldis s-ar putea întâlni la parastasul de 40 de zile
Sursa foto: Foto: Mediafax

Văduva patronului Aldis, Alina Naghi şi fiul acestuia dintr-o altă relaţie, Doru, s-ar putea întâlni pentru prima oară de la moartea miliardarului, la parastasul de 40 de zile.

Rudele se tem de o confruntare între cei doi, având în vedere că băiatul nu figurează în testamentul tatălui său, care i-a lăsat toată averea soţiei.

Văduva lui George Naghi hotăreşte acum dacă Doru va primi vreun ban. Băiatul le-a declarat deja apropiaţilor că se va lupta în instanţă pentru a-şi primi partea.

Alina Naghi şi-a amânat operaţia la picior, intervenţie care urma să aibă loc la Viena, pentru a veni în ţară, la comemorarea soţului său. Ea nu a fost prezentă la înmormântare, pentru că a fost rănită în accidentul în care a murit George Naghi şi a fost tratată la Viena.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close