Antena 3 CNN Actualitate Fiul impresarului Marcel Popescu a fost ridicat de DIICOT

Fiul impresarului Marcel Popescu a fost ridicat de DIICOT

Fiul impresarului Marcel Popescu a fost ridicat de DIICOT
Sursa foto: Foto: replicaonline.ro
30 Aug 2011   •   23:40

Fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu a fost ridicat în această dimineaţă de procurorii DIICOT. Adrian Popescu, zis Schilaci, a fost reţinut alături de alte 23 de persoane suspecte de o fraudă informatică de 300 de mii de euro. Hoţii acţionau în ţări precum Franţa, Spania, Statele Unite sau Mexic, dar şi în România.

Procurorii au descins în această dimineaţă în 35 de locaţii din ţară pentru a destructura cele două grupuri organizate conduse de la Craiova şi Săcele. Toţi cei 24 de învinuiţi vor fi duşi la sediul DIICOT din Craiova pentru a fi audiaţi.

Au fost 35 de descinderi, 25 de persoane vizate si au fost gasite 24 de persoane. Rand pe rand vor fi adusi toti la sediul DIICOT Craiova. Practic erau doua grupari: la Craiova era condusa de Camen Cosmin, cunoscut drept Lale, si la Sacele, de un anume Florea Iancu, zis Iancu Jianu", a declarat procurorul sef al DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, Adrian Gluga.

Adrian Gluga a precizat ca a fost adus la audieri si Adrian Popescu, zis Schilaci. Potrivit unor surse judiciare, Adrian Popescu este fiul impresarului de fotbal Marcel Popescu.

 


×
Subiecte în articol: DIICOT
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close