Antena 3 CNN Actualitate Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, va rămâne în arest preventiv

Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, va rămâne în arest preventiv

Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, va rămâne în arest preventiv
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    04 Ian 2012   •   11:06
Update 15.00 - Fiul preşedintelui AVAS, judecat pentru trafic de droguri, rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins, miercuri, cererea de liberare provizorie pe cauţiune.


Fiul preşedintelui AVAS Aurelian Popa a cerut Curţii de Apel Bucureşti, să fie eliberat provizoriu pe cauţiune, informează Mediafax.

Pe 2 august, Andrei Popa a fost arestat în baza unui mandat emis de Tribunalul Bucureşti. Pe 29 august, fiul preşedintelui AVAS a fost trimis în judecată alături de Elias Popescu, ambii fiind acuzaţi de trafic de droguri.

O zi mai târziu, instanţa Tribunalului Bucureşti a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a lui Andrei Popa. Decizia a fost contestată de fiul preşedintelui AVAS la Curtea de Apel Bucureşti, care în 7 septembrie i-a respins ca nefondat recursul.

Ulterior, la termenul din 21 noiembrie al dosarului în care este acuzat de trafic de droguri, instanţa Tribunalului Bucureşti i-a respins o cerere de liberare provizorie sub control judiciar.

Andrei Popa a contestat decizia la Curtea de Apel Bucureşti, care pe 24 noiembrie i-a respins ca nefondat recursul.



×
Subiecte în articol: AVAS trafic de droguri eliberat
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close