Antena 3 CNN Actualitate Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, eliberat din arest

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, eliberat din arest

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, eliberat din arest
12 Oct 2016   •   17:03

Tribunalul Bucureşti a decis, miercuri, eliberarea din arest preventiv a lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, acuzat de lipsire de libertate, loviri şi alte violenţe, distrugere şi favorizarea făptuitorului.

De asemenea, instanţa a dispus ca Mario Iorgulescu să fie plasat sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, decizia fiind definitivă.

În acelaşi dosar, judecătorii au decis ca Francisco Gabriel Pascu să stea în arest la domiciliu, iar Marcel Pascu şi Vasile Pascu au fost plasaţi sub control judiciar.

Mario Iorgulescu a fost arestat pe 15 septembrie, fiind acuzat de procurori că, alături de Francisco Gabriel Pascu, Marcel Pascu şi Vasile Pascu, ar fi încercat, prin acte de violenţă, constrângere şi corupere, să determine un bărbat să-şi retragă plângerea şi declaraţiile date în cadrul unui dosar penal.

"Persoana vătămată, în timp ce se afla într-o locuinţă situată pe raza sectorului 3, a fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi, care şi-au folosit forţa fizică, dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor - înţepătoare. Ulterior, bărbatul a fost contactat de o rudă apropiată a unora dintre cei care l-au agresat, încercând să-l determine prin ameninţare dar şi prin corupere cu o sumă de bani să-şi retragă plângerea şi declaraţiile", susţin anchetatorii.

Bărbatul a fost împreună cu cel care a exercitat presiuni asupra sa la un mediator, unde au fost consemnate aspecte ce nu aveau nicio legătură cu realitatea. Ulterior, o altă rudă a agresorilor l-a ameninţat pe bărbat cu acte de violenţă, în timp ce ambii se aflau în trafic, cu scopul de a-l determina să-şi retragă plângerea şi declaraţiile date în faţa organelor de anchetă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close