Antena 3 CNN Actualitate Fiul primarului din Topana, judeţul Olt, a fost reţinut de poliţişti

Fiul primarului din Topana, judeţul Olt, a fost reţinut de poliţişti

Fiul primarului din Topana, judeţul Olt, a fost reţinut de poliţişti
02 Aug 2011   •   14:33

Fiul primarului din comuna Topana, judeţul Olt, a fost reţinut după un scandal cu poliţiştii din Piteşti. Tânărul conducea un camion în Pitesti şi a intrat într-o zonă interzisă când a fost oprit de forţele de ordine. Pentru că a făcut scandal şi a refuzat sa se legitimeze, tânărul a fost dus la secţia de poliţie. Primarul din Topana susţine că fiul său a fost bătut de poliţişti. În scandal a mai fost implicat şi un prieten al fiului primarului.

"Cei doi au refuzat să se legitimeze şi au devenit agresivi, motiv pentru care poliţiştii au folosit gradual forţa, i-au încătuşat şi i-au dus la sediul Poliţiei în vederea identificării", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent Mădălina Bălănescu, citat de Mediafax.

Fiul primarului a fost amendat cu 100 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Primarul din Topana îi va da în judecată pe poliţişti


Gheorghe Barbu, primarul din comuna Topana, susţine că fiul său a fost bătut de cinci poliţişti, care au folosit şi un spray paralizant.

Acesta mai spune că fiul său se afla împreună cu un alt tânăr pe o stradă din Piteşti, unde "aveau treabă la un camion", care era parcat pe o stradă cu "accesul interzis" şi că probabil din acest motiv poliţiştii i-au cerut să se legimiteze.

Potrivit primarului, fiul său nu avea actele la el şi l-a sunat ca să i le aducă. El mai spune ca în momentul în care a ajuns la faţa locului pentru a-i duce tânărului actele, acesta era urcat într-o dubă a poliţiei, după ce fusese bătut, fiindu-i provocate răni grave.

Edilul intenţionează să depună reclamaţie la Parchet şi să îi dea în judecată pe poliţiştii care l-au bătut pe tânăr.



Scandalul în care este implicat fiul primarului din Olt vine la două săptămâni după ce fiii edilului din Deta au fost implicaţi într-un incident violent. Cei doi au fost reţinuţi, fiind implicaţi în înjughierea a trei persoane.

Nici fiul primarului PDL din Iloviţa, Mehedinţi, nu s-a lăsat mai prejos. Supărat că muzicanţii nu cântă doar pentru el, aşa cum şi-ar fi dorit, acesta a provocat luni un scandal care s-a terminat cu pumni, picioare şi ameninţări.

 




×
Subiecte în articol: Pitești Olt scandal primar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close