Antena 3 CNN Actualitate Fiul primarului PDL din Deta este căutat de poliţişti pentru înjunghierea a trei persoane

Fiul primarului PDL din Deta este căutat de poliţişti pentru înjunghierea a trei persoane

Fiul primarului PDL din Deta este căutat de poliţişti pentru înjunghierea a trei persoane
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
24 Iul 2011   •   10:46
Unul dintre fiii primarului din Deta ar fi înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei persoane, în timpul unui scandal. Imediat după atac, Bogdan Daniel Roman a dispărut. Potrivit poliţiştilor, şi fratele presupusului atacator a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta şi este căutat de poliţişti.

Doi dintre tinerii înjunghiaţi au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Timişoara iar al treilea a ajuns la spitalul din Deta. Imediat după atac, fiul primarului din Deta, Bogdan Daniel Roman, a dispărut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş a declarat, în direct la Antena 3 că atacatorul a fost dat în urmărire pe raza judeţului dar şi în judeţele limitrofe şi că poliţiştii au dechis un dosar penal pe numele acestuia, pentru vătămare corporală. 

Într-un comunicat al Poliţiei Române se speficică faptul că agenţii de poliţie nu erau prezenţi la faţa locului, în timpul incidentului.



Bogdan Roman
, în vârstă de 32 de ani, fiul primarului din Deta, este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri în care a fost implicat. Fiul primarului din Deta nu este la prima abatere, el rănind în trecut şi alţi tineri.

Ştefan Alexandru, unul dintre tinerii înjunghiaţi aseară a declarat, pentru pressalert.roau fost poliţişti prezenţi la incident şi că aceştia nu au intervenit.

”Ne ocupăm cu biciclete. Facem şi noi ce putem. Ne-a zis să-i dăm dreptul de şmecher.  Să-i plătim protecţia 5000 euro. Banii ăia mi cerea ba mie, ba nepotului. I-am spus că nu-i dau nici un ban, de ce să-i dăm bani. A venit aseară cu încă 7-8. A venit spre mine. Am crezut că vine cu mâna goală. Când m-am dus şi eu spre el ascos sabia şi m-a tăiat. Fiul primarului, Roman Bogdan, După ce m-a tăiat, au sărit şi ceilalţi pe mine. După mi-au mai dat o porţie şi poliţaii. Faţă de poliţişti m-a tăiat. Cei care erau aseară de serviciu. nu-i ştiu exact după nume. Era şi Popovici şeful de la Criminalistică de la Deta acolo.  În loc să tragă în ei că taie oameni tot cu mine aveau treabă, Aseară de ce nu l-au luat? Acum a fugit”, se arată pe site-ul pressalert.

Trimiteţi informaţii pe adresa [email protected]

×
Subiecte în articol: pdl primar injunghiere
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close