Antena 3 CNN Actualitate Fiul şefului CJ Cluj, Alexandru Uioreanu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Fiul şefului CJ Cluj, Alexandru Uioreanu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Fiul şefului CJ Cluj, Alexandru Uioreanu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri
Sursa foto: Foto: digitaltrends.com
de M.Z.    |    28 Mar 2013   •   07:28

Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost condamnat miercuri la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. Alexandru Uioreanu este acuzat că a făcut trafic de droguri.

Pedepsa nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare. Alexandru Uioreanu a fost ridicat de procurorii DIICOT în decembrie 2012, după ce în locuinţa lui au fost găsite droguri.

Fiul şefului Consiliului Judeţean Cluj, elev în clasa a XI-a, a fost reţinut pentru că a vândut droguri de mare risc în mai multe unităţi de învăţământ. Alexandru Uioreanu a recunoscut că este distribuitor şi consumator de droguri.

Alexandru Uioreanu a fost ridicat de anchetatori în 19 decembrie, fiind acuzat de trafic de droguri, şi a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Structura Teritorială Cluj, potrivit unor surse judiciare.

Preşedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, spunea la sfârşitul anului trecut că nu ştie nimic despre acest caz
, pentru că este fiul său din prima căsătorie, are 16 ani şi locuieşte împreună cu mama lui.




×
Subiecte în articol: Horea Uioreanu trafic de droguri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close