Antena 3 CNN Actualitate Fiul unui primar din Cluj şi-a umplut rezervorul la o benzinărie, apoi a fugit fără să plătească

Fiul unui primar din Cluj şi-a umplut rezervorul la o benzinărie, apoi a fugit fără să plătească

Fiul unui primar din Cluj şi-a umplut rezervorul la o benzinărie, apoi a fugit fără să plătească
Sursa foto: Foto: Videonews
30 Dec 2011   •   21:53

Fiul unui primar dintr-o comună clujeană şi-a umplut rezvervorul maşinii la o benzinărie din Dej şi a fugit fără să plătească. Tânărul de 23 de ani şi-a premeditat fapta. El avea montate pe autoturism plăcuţe false de înmatriculare, pentru ca poliţia să nu-i dea de urmă.

Fiul primarului din comuna clujeană Mintiul Gherlii şi-a pus numere false pe maşină şi s-a dus să-şi facă plinul la o benzinărie din Dej. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care tânărul alimentează rezervorul cu combustibil în valoare de 200 de lei, apoi se urcă în maşină şi demarează în trombă, fără să plătească.

Un echipaj al Politiei l-a aşteptat chiar la intrarea în oraşul Gherla. Maşina poliţiştilor i-a tăiat calea şi l-a oprit.

Este pentru a treia oară când fiul primarului încearcă să fure combustibil de la benzinării, în acest mod. Tânărul are o condamnare de 2 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins în urma primelor două încercări.

Fiul primarului poate fi condamnat între 3 şi 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de judecători.

 




×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close