Antena 3 CNN Actualitate Fiul unui primar PDL din Mehedinţi a luat la bătaie lăutarii pentru că nu cântau doar pentru el

Fiul unui primar PDL din Mehedinţi a luat la bătaie lăutarii pentru că nu cântau doar pentru el

Fiul unui primar PDL din Mehedinţi a luat la bătaie lăutarii pentru că nu cântau doar pentru el
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Aug 2011   •   16:52

După Deta, un nou scandal in care e implicat fiul unui primar PDL apare, de această dată, în Mehedinţi. Acum, însă, nu mai e vorba despre taxa de protecţie, ci despre ...dedicaţii la lăutari. Supărat că muzicanţii nu cântă doar pentru el, aşa cum şi-ar fi dorit, fiul edilului din comuna Iloviţa a provocat un scandal care s-a terminat cu pumni, picioare şi ameninţări.

Nemulţumit că lăutarii care cântau la petrecerea sătească au acceptat să facă dedicaţii şi altor consăteni, fiul primarului PDL din Iloviţa a sărit la bătaie.

Scandalul declanşat de fiul edilului s-a lăsat cu pumni, picioare şi ameninţări. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea conflictului dintre muzicanţi şi gaşca de prieteni ai tânărului.

În altercaţie au fost rănite mai multe persoane, dar nicuna nu a depus plângere împotriva fiului primarului. Agresorii s-au ales doar cu o amendă de 1.900 lei, pentru tulburarea liniştii publice.

 


×
Subiecte în articol: mehedinti fiu primar pdl scandal
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close