Antena 3 CNN Actualitate El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie, în județul Argeș | Tânărul se afla în afara serviciului

El este Flavius, jandarmul-erou care a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie, în județul Argeș | Tânărul se afla în afara serviciului

Flavius, un jandarm aflat în timpul liber, a devenit erou, după ce a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie, care s-a produs la o casă din comuna Priboieni, județul Argeș.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mar 2024   •   15:18

Subofiţerul era la o spălătorie auto, împreună cu familia, când s-a produs deflagraţia şi a alergat într-un suflet să-l salveze pe omul care fusese cuprins de foc.

Jandarmeria Română a făcut publică întreaga întâmplare, dându-l exemplu pe Flavius, jandarmul care a salvat un cetățean, în afara programului de lucru.

”Astăzi, în jurul orei 09:30, un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș - Detașamentul 6 Jandarmi, aflat în timpul liber, a devenit eroul unei situații de urgență în Comuna Priboieni.

În timp ce se afla împreună cu familia, la o spălătorie auto, plutonierul adjutant PREDA Flavius a auzit și a observat o explozie puternică la o casă din apropiere.

Imediat, subofițerul a reacționat cu rapiditate și curaj, intervenind pentru a salva o persoană surprinsă în explozie. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a suferit arsuri pe suprafața corpului, însă datorită intervenției rapide a subofițerului, acesta a fost scos din flăcări și stins cu mâinile goale.

Jandarmeria Română își exprimă recunoștința pentru curajul și devotamentul de care a dat dovadă colegul nostru în această situație de urgență. Este un exemplu remarcabil de implicare și spirit de sacrificiu, chiar și în afara orelor de serviciu.

Flavius lucrează în Jandarmeria Română din anul 2005, iar experiența și-a spus cuvântul astăzi, în ziua în care a reușit să salveze viața unui om.

Transmitem gânduri de însănătoșire rapidă bărbatului rănit, care a fost preluat de către un echipaj de ambulață și transportat la spital, pentru acordarea de îngrjiri medicale”, a transmis Jandarmeria Română, prin intermediul unei postări.

×
Subiecte în articol: jandarm-erou Argeş explozie
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close