Antena 3 CNN Actualitate Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut sub acuzaţia de viol

Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut sub acuzaţia de viol

Florin Belu , zis ”Ureche”, cunoscut ca locotenent al Cămătarilor, a fost reținut în urmă cu puțin timp de oamenii legii.

Florin Belu, finul lui Nuţu Cămătaru, reţinut sub acuzaţia de viol
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   08:40

Potrivit primelor informații, acesta ar fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta s-ar fi petrecut în luna februarie a anului curent. 

O tânără ar fi reclamat polițiștilor că, un tânăr pe care l-a cunoscut în mediul online, care i-ar fi promis că vor face împreună o reclamă, a agresat-o sexual. Mai exact, bărbatul i-ar fi pretins să meargă cu el într-un apartament, unde ar fi trebuit să aibă loc filmările pentru materialul publicitar. Din nefericire, acolo, femeia ar fi fost agresată sexual, împotriva voinței ei. 

”În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul on line, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al poliției. 

×
Subiecte în articol: florin belu Clanul Cămătarilor
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close