Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu: În România nu se va aplica certificatul verde! Românii vor merge în vacanță fără!

Florin Cîțu: În România nu se va aplica certificatul verde! Românii vor merge în vacanță fără!

Florin Cîțu a declarat, luni, că românii nu vor avea nevoie de certificatul verde pentru a călători în interiorul țării.

Florin Cîțu: În România nu se va aplica certificatul verde! Românii vor merge în vacanță fără!
Sursa foto: Facebook/Florin Citu
de Laura Dinu    |    05 Apr 2021   •   12:19

”În niciun caz! În România nu se va aplica certificatul verde. Românii vor merge în vacanță fără! De aceea avem acest comitet interministerial pentru că sunt reguli pe care le vom respecta, dar fără certificatul verde!”, a declarat premierul Florin Cîțu

Florin Cîțu, anunț de ultimă oră: De la 1 iunie revenim la normalitate!

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că va fi format un comitet interministerial, prin decizia și sub coordonarea premierului, „care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României”.

”Analiza durează mai mult dar vom avea și o analiză care să arate implicațiile măsurilor pe care le-am luat în ultima perioadă. 

Astăzi voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului și sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României. De fapt, aceasta este primul jalon, primul milestone, prima bornă pe care o punem pentru revenirea la normalitate și am să vă explic la ce mă refer”, a declarat premierul.

”Campania de vaccinare, sunt două luni foarte importante pentru noi, luna aprilie și luna mai. În aceste două luni vom aveam 8,3 milioane de doze care intră în România, și sunt foarte importante pentru că, la finalul lunii mai, ar însemna în cel mai pesimist scenariu să avem 5 milioane de persoane vaccinate, și într-un scenariu mai optimist, 6,3 milioane de persoane vaccinate.

5 milioane persoane vaccinate este o cifră importantă pentru noi pentru că reprezintă 35% din populația adultă care trebuie vaccinată și este momentul important, la sfârșitul lunii mai, să vorbim despre revenirea economiei”, a mai spus Cîțu. 

×
Subiecte în articol: certificat verde Florin Cîțu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close