Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu, despre răniții din explozia de la Petromidia: "În urma intervenției mele, cele două persoane internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate"

Florin Cîțu, despre răniții din explozia de la Petromidia: "În urma intervenției mele, cele două persoane internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate"

"Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine.", a anunțat, duminică, pe Facebook, Florin Cîțu, după ce a povestit că a cerut autorităților să decidă unde ar putea primi, cei doi pacienți, cele mai bune îngrijiri medicale, și să acționeze în consecință.

Florin Cîțu, despre răniții din explozia de la Petromidia: "În urma intervenției mele, cele două persoane internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate"
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    04 Iul 2021   •   13:40

"În decursul zilei de ieri m-am interesat de starea celor două persoane care au arsuri grave, în urma exploziei de la Petromidia. Am discutat atât cu ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat.", a scris premierul pe Facebook.

"Am solicitat să beneficieze de cea mai bună îngrijire în țară, iar dacă transferul lor în străinătate este o soluție mai bună, trebuie demarată procedura. 

Mă bucur că în urma intervenției mele, cele două persoane, care în prezent sunt internate la Spitalul Floreasca, vor fi transferate în străinătate. Cel mai probabil, transferul ar urma să fie făcut mâine. De fiecare dată trebuie să ne intereseze un singur lucru: pacientul să aibă parte de cel mai bun tratament.", a mai precizat acesta.

Transferul în străinătate al celor doi pacienți răniți grav în explozia de la Petromidia, aprobat de medicii de la Floreasca

Medicii de la Spitalul de Urgență Floreasca sunt de acord cu transferul în străinătate al celor doi pacienți răniți grav în explozia de la Petromidia. Aceștia și-au dat acordul pentru transfer, iar raportul medical a fost deja înmânat familiilor.

După evaluarea făcută duminică dimineață, Spitalul Floreasca a decis că ambii pacienți pot fi transferați în străinătate. Mai mult decât atât, firma care se ocupă de asigurarea medicală a celor doi angajați, a transmis că va acoperi costurile de transfer pentru cei doi.

×
Subiecte în articol: explozia Petromidia Florin Cîțu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close