Antena 3 CNN Actualitate Premierul Florin Cîțu, anunț neașteptat despre starea economiei. "Rezultatele se vor vedea imediat!"

Premierul Florin Cîțu, anunț neașteptat despre starea economiei. "Rezultatele se vor vedea imediat!"

Premierul Florin Cîțu a publicat, marți, un grafic EUROSTAT (Institutul de Statistică al Uniunii Europene) care atestă, în opinina prim-ministrului român, potențialul de revenire al economiei autohtone.

Premierul Florin Cîțu, anunț neașteptat despre starea economiei. "Rezultatele se vor vedea imediat!"
Sursa foto: Agerpres
de Adrian Iclozan    |    09 Mar 2021   •   19:01

"Eurostat CONFIRMĂ revenirea în V a economiei. România a avut CEA MAI MARE creștere economică din UE în trimestrul IV din 2020.

Mulțumesc pentru că am făcut echipă în cea mai mare criză din ultima sută de ani. Am luat cele mai bune măsuri în 2020.

Chiar daca am fost sabotați constant de socialiștii de la PSD. Continuăm la fel și în perioada 2021-2024 și rezultatele se vor vedea imediat", a scris Cîțu pe Facebook.

Potrivit EUROSTAT, Romania a înregistrat o creștere de 4,8% a PIB în trimestrul IV din 2020, prin raportare la PIB-ul din trimestrul III, pe baza datelor ajustate în funcție de sezonalitate.

În clasamentul EUROSTAT, țara noastră se situează pe primul loc la acest indicator - creșterea trimestrială a PIB, urmată de Malta (+3.8%) Croația și Grecia, ambele cu +2.7%.

Eurostat CONFIRMĂ revenirea în V a economiei. România a avut CEA MAI MARE creștere economică din UE în trimestrul IV...

Publicată de Florin Cîţu pe Marţi, 9 martie 2021

Datele EUROSTAT sunt concordante cu cele anunțate luna trecută de Institutul Național de Statistică. INS a comunicat în februarie că PIB-ul României a crescut în trimestrul Iv, în termeni reali, cu 5,3% faţă de trimestrul III.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu Eurostat
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close