Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare

Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare

Florin Cîțu a pus pariu ”pe o bere” cu un protestatar din Baia Mare că va rezolva problema numirilor politice. Bărbatul ținea în mână un carton pe care scria „Stop numirilor politice în funcțiile publice!”.

Florin Cîțu a pus pariu pe o bere cu un protestatar din Baia Mare
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    04 Iun 2021   •   22:35

Premierul Florin Cîțu a mers în vizită la un centru de vaccinare deschis în Piața Libertății din Baia Mare. Acolo a fost întâmpinat de un protestatar nemulțumit de numirile politice făcute de PNL în funcțiile publice.

Bărbatul ținea în mână un carton pe care scria „Stop numirilor politice în funcțiile publice!”, în momentul sosirii prim-ministrului.

„Am ieșit și în 2017, am ieșit și acum și voi ieși în continuare până nu se mai fac numiri politice”, a spus bărbatul.

Florin Cîțu l-a asigurat pe acesta că este ultima dată când iese în stradă pentru problema numirilor politice și a pus un pariu cu acesta, pe o bere.

„Aveți puțină încredere. Este o chestie la care țin foarte mult. Nu o să mai aveți de ce să ieșiți. Punem pariu că nu o să mai ieșiți. Bem o bere, aici venim și bem o bere anul viitor. Până anul viitor nu o să mai aveți niciun motiv să ieșiți”, i-a promis premierul Florin Cîțu, transmite Digi24.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu pariu bere
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close