Antena 3 Actualitate Florin Cîțu, despre protestul de la metrou: ”I-am transmis ministrului de Interne să ia măsuri”

Florin Cîțu, despre protestul de la metrou: ”I-am transmis ministrului de Interne să ia măsuri”

de Andreea Cigolea    |    26 Mar 2021   •   10:22
Florin Cîțu, despre protestul de la metrou: ”I-am transmis ministrului de Interne să ia măsuri”
Sursa foto: Hepta

Premierul Florin Cîțu susține că greva de la metrou este o acțiune ilegală organizată de un fost deputat PSD care vrea să-și păstreze „sinecurile”. Cîțu i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia măsuri urgente.

”Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acțiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineață”, a scris premierul Florin Cîțu pe Facebook.

Prim-ministrul a anunțat că i-a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia măsuri.

”Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru și trebuie să ia măsuri. Bucureștenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist își pierde sinecuri. Am transmis același mesaj domnului ministru Bode”, a precizat Florin Cîțu.

Circulaţia trenurilor de metrou este afectată vineri de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, care au blocat calea de rulare, împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, anunță Metrorex.

Greva de la metrou afectează mii de oameni. STB cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport

Societatea de Transport București (STB) cheamă angajații de acasă pentru a crește capacitatea de transport din cauza grevei de la metrou.

Societatea de Transport București (STB) a luat măsuri de suplimentare a capacității de transport, din cauza grevei de la metrou și cheamă angajații liberi de acasă pentru a menține în traseu vehiculele programate să se retragă.

Din cauza protestului spontan al angajaților Metrorex de vineri dimineață, STB suplimentează capacitatea de transport pentru a prelua fluxurile de călători din zona stațiilor de metrou.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu grevă metrou

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close