Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu solicită ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: „Nu există nicio scuză, decât rea-voință și poate și alte interese”

Florin Cîțu solicită ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: „Nu există nicio scuză, decât rea-voință și poate și alte interese”

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat că va cere CSAT să declare informatizarea ANAF și a Ministerului Finanțelor proiecte de importanță națională, şi că aceasta e modalitatea prin care încearcă să ocolescă birocrația și funcționarii care nu-și fac datoria.

Florin Cîțu solicită ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: „Nu există nicio scuză, decât rea-voință și poate și alte interese”
25 Ian 2020   •   15:57

„Să putem merge pe încredințare directă, să avem acest soft, să conectăm ANAF la secolul acesta în câteva luni, sper ca în martie, aprilie. Mergem în CSAT din disperare. Trebuie să intri direct în ei, sunt oameni care sunt acolo care par să vrea să facă doar rău României. Nu există nicio scuză, decât rea-voință și poate și alte interese. Să ai sistem privat pregătit de un an jumate şi tu să nu ai nici caiet de sarcini pregătit!”, a spus ministrul la Digi 24.

De altfel, ministru Florin Cîţu a precizat că faptul că sistemul informatic de la ANAF nu funcționează este o problemă de importantă națională.

×
Subiecte în articol: ANAF CSAT
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close