Antena 3 CNN Actualitate Florin Dumitrescu: ”Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic ceva!”

Florin Dumitrescu: ”Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic ceva!”

Florin Dumitrescu a explicat motivul pentru care este bine să nu cumpăram pâinea, din magazine, ci să o pregătim întotdeauna în casă.

Florin Dumitrescu: ”Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic ceva!”
Sursa foto: Facebook / Florin Dumitrescu
de Laura Dinu    |    11 Mai 2022   •   19:25

"O viață întreagă, până la 30 și ceva de ani, mi-a plăcut foarte mult pâinea, să fie de oricare, să aibă coaja groasă, să fie albă dacă se poate și cu cartofi. Și m-am umflat! M-am inflamat, m-am și îngrășat și m-am inflamat și constipat”, a spus George Buhnici, în podcastul moderat de el. 

"Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic o chestie. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie și o avea deschisă de foarte mult timp. La un moment dat i-a curs bidonul de afânător sau nu știu ce băga el acolo. Era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine. Și a făcut gaură în beton. Că ăla a căzut ca picătura chinezească și peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 cm. 

Și aia se întâmplă, de fapt, cu ceea ce mâncăm noi. De aceea, în momentul în care cumperi pâinea, trebuie să știi ce cumperi. Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină, clar va fi înlocuită cu ceva. E cel mai simplu. Și eu mănânc asta, mâncați lipie: făină cu apă și nu ai nicio problemă”, a spus Florin Dumitrescu în podcast-ul lui George Buhnici

×
Subiecte în articol: Florin Dumitrescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close