Antena 3 CNN Actualitate Ce conține dosarul adus de Laura Codruța Kovesi la Ministerul Justiției. Florin Iordache: „Este o anchetă în curs”

Ce conține dosarul adus de Laura Codruța Kovesi la Ministerul Justiției. Florin Iordache: „Este o anchetă în curs”

Ce conține dosarul adus de Laura Codruța Kovesi la Ministerul Justiției. Florin Iordache: „Este o anchetă în curs”
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Ian 2017   •   08:57

Ministrul Justiţiei Florin Iordache a stat de vorbă cu Procurorul General despre dosarul deschis în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. Iordache a precizat că nu poate să se pronunţe şi să dea un verdict referitor la vinovăţia lui Ghiţă, dar nici a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Mai mult, ministrul Justiţiei a spus că va analiza dosarul pe care Kovesi i l-a adus la întâlnirea de minister. În schimb, Laura Codruţa Kovesi refuză să răspundă acuzaţiilor aduse de Sebastian Ghiţă în dezvăluirile sale. Şefa DNA susţine că nu comentează declaraţiile inculpaţilor.

”Este un dosar cu demersurile făcute de ea, le voi studia, este o anchetă în curs. Când va fi finalizată vom discuta”, a spus ministrul Florin Iordache.

Laura Codruţa Kovesi susţine că existenţa unei adrese de e-mail cucuveua mov sau participarea sa la petreceri în vila lui Sebastian Ghiţă sunt doar declaraţii neserioase.

Scandalul lansat de Sebastian Ghiţă nu a rămas însă fără ecou în justiţie. Parchetul General a început urmărirea faptelor semnalate de Sebastian Ghiţă în înregistrările sale făcute publice.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close