Antena 3 CNN Actualitate Florin Pârjol, zis Ghenosu, din nou după gratii

Florin Pârjol, zis Ghenosu, din nou după gratii

Florin Pârjol, zis Ghenosu, din nou după gratii
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Oct 2010   •   18:57

Florin Nicolae Pârjol, zis Ghenosu, a fost din nou trimis după gratii. Ghenosu este acuzat că ar fi influenţat martorii din dosarul în care este anchetat pentru constiturea unui grup infracţional şi şantaj. În acelaşi caz un judecător a ajuns şi el să fie anchetat sub acuzaţia de primire de mită.

Florin Ghenosu a fost audiat de procuri, care au solicitat rearestarea lui. Se pare că acesta a încercat să influenţeze martorii din dosar.
 
Hotărârea de punere în libertate din octombrie 2009 a fost dată de judecătorul Dumitru Rebegea, care o luna mai târziu a fost reţinut de DNA pentru că a luat mită de la Pârjol.

Procurorii au adus probe conform cărora Ghenosu ar fi continuat activitatea infracţională după ce a fost eliberat: şantaj şi înţelegere frauduloasă cu una dintre părţile vătămate. Pârjol şi tatăl său susţin însă că totul este o înscenare ca să fie băgat după gratii cu orice preţ.
 
Ghenosu fusese arestat în ianuarie 2009 pentru constituire de grup infracţional, şantaj şi infracţiuni informatice. A fost eliberat anul trecut  în octombrie  şi judecat în stare de libertate.

Surse din cadrul DIICOT Ploieşti au declarat că în iulie 2010 Ghenosu s-a întâlnit cu una dintre părţile vătămate din dosar. La acea întâlnire ar fi fost prezent şi poliţistul din Târgovişte care, două luni mai târziu, a fost lovit cu o sticlă în cap de un al membru al grupării Gehenosu, Daniel Uţă, zis Danezu.

Florin Pârjol, zis Ghenosu, din nou după gratii


×
Subiecte în articol: arestat judecator mita santaj martori
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close