Antena 3 CNN Actualitate Florin Salam, acuzat că ar fi bătut o femeie într-o cameră de hotel din București

Florin Salam, acuzat că ar fi bătut o femeie într-o cameră de hotel din București

Florin Salam, cunoscutul cântăreţ de manele, este acuzat că ar fi bătut o femeie într-o cameră de hotel din Bucureşti. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări.

de Laura Dinu    |    16 Ian 2024   •   11:09

Florin Salam a fost acuzat de o tânără de 23 de ani că ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din Bucureşti. Potrivit unor surse, tânăra ar fi damă de companie, iar acum Poliţia Capitalei face cercetări într-un dosar penal.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu Florin Salam

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 Poliție au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către o tânără în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 18.30, a fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Surse apropiate anchetei susțin că bărbatul este cântărețul Florin Salam.

Agresiunea ar fi avut loc într-o cameră de hotel din Sectorul 1 al Capitalei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal și au fost făcute verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cine este Florin Salam

Florin Stoian, cunoscut cu numele de scenă Florin Salam sau Florin Fermecătoru', este un cântăreț român de manele din România. 

Salam a cântat de mic copil. Acesta a avut prima tangență cu muzica la vârsta de patru ani. Tatăl și unchiul său au fost lăutari binecunoscuți. 

S-a lansat cu ajutorul șefului de orchestră Dan Bursuc în anul 2002, cu piesa „Ce gagică șmecherită”. A jucat un rol semnificativ la apariția șlagărului „Of, viața mea” (2000), interpretat de Adrian Minune și Costi Ioniță.  

La finele anului 2002, Florin Stoian și-a schimbat numele de scenă din „Fermecătoru” în „Salam”. 

În 2008, cu ocazia unui concert oferit în București, a interpretat o piesă alături de cântăreața Paula Seling și Orchestra Simfonică București. Momentul a fost unul simbolic, descris de către prezentatoarea evenimentului ca o reconciliere între manele și muzica pop. În aceeași notă, versurile piesei ridicau problema intoleranței în societate.

În anul 2011, în luna octombrie Florin Salam a colaborat cu muzicianul Goran Bregović. 

Cântărețul este vicepreședinte în Asociația Artiștilor, Muzicanților și Lăutarilor Romi din România. 

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close